Émisi ultra-rendah sareng umur panjang

Milih kami Sinter Plate filter.Minuhan kabutuhan lingkungan anjeun ayeuna sareng ka hareup.

Janten naon piring sinter?Di dieu nujul kana plat nyaring kaku anu matrix dijieunna tina bubuk pe na coated kalawan PTFE.Ieu disebut oge "plastik sinter piring".Kalayan "filtrasi permukaan" murni sareng émisi ultra rendah, média saringan ieu parantos seueur dianggo di dunya.

panganyarna

WARTA

  • Sinter Plate Dust Collector Ngabantosan Pangembangan Industri Batré

    Pausahaan urang, bareng jeung pasangan FEC, dihadiran dina "China Power Batre Cathode Bahan Industri Chain Konférénsi" diayakeun di Chengdu ti 9 nepi ka 11 Juni, pikeun mantuan ngembangkeun industri batré.Kolektor lebu pelat sinter ngagaduhan kauntungan tina koleksi lebu tinggi ...

  • Sintered plat lebu collector-aplikasi dina industri pertambangan

    Ngeunaan aplikasi kolektor lebu plat sintered dina industri pertambangan, wengkuan sabenerna rada lega, jadi redaktur bakal ngabejaan Anjeun tentang eta.Sintered plat kolektor lebu, ogé katelah sintered plat filter, palastik sintered plat kolektor lebu, mangrupakeun collector lebu jeung fi gas ...

  • Aplikasi tina kolektor lebu plat sintered dina industri éléktronika

    Kuring bakal ngobrol ngeunaan aplikasi kolektor lebu plat sintered dina industri éléktronika dieu.Sateuacan bubuka, redaktur bakal ngobrol sareng anjeun ngeunaan Sintered Plate Technology (Hangzhou) Co., Ltd. Fokus dina R&D, manufaktur sareng aplikasi elemen saringan sintered, a ...

  • Propinsi Hebei ngarumuskeun tilu standar lokal pikeun émisi polutan hawa

    Anyar-anyar ieu, Dinas Ékologi sareng Lingkungan Propinsi Hebei sareng Biro Pengawasan sareng Administrasi Pasar Propinsi Hebei parantos nyusun tilu barang: "Standar Émisi Ultra-low pikeun Polutan Udara di Industri Semén", "Standar Émisi Ultra-low pikeun Udara ...

  • Standar Émisi Polutan Udara Propinsi Anhui pikeun Industri Semén

    Dina 27 Maret, Departemen Ékologi jeung Lingkungan Propinsi Anhui ngayakeun konferensi pers sarta ngumumkeun yén "Standar Émisi Polutan Udara Industri Semén Propinsi Anhui" (saterusna disebut "Standar") anu resmi dilaksanakeun ti April 1s ...