Ултра ниски емисии и долг работен век

Избор на нашиот филтер за синтер-плоча.Задоволување на вашите еколошки потреби сега и во иднина.

Значи, што е синтерна плоча?Овде се однесува на цврста плоча за филтрирање чија матрица е направена од PE прав и обложена со тефлонски.Се нарекува и „пластична синтерна плоча“.Со чистата „површинска филтрација“ и ултра ниската емисија, овој медиум за филтрирање е широко користен во светот.

неодамнешна

ВЕСТИ

 • Собирачот на прашина од синтер плочи помага во развојот на индустријата за батерии

  Нашата компанија, заедно со партнерот FEC, присуствуваше на „Кинеската конференција за синџир на индустрија за катодни материјали за електрична енергија на батерии“ што се одржа во Ченгду од 9 до 11 јуни, за да помогне во развојот на индустријата за батерии.Зглобниот колектор за прашина ги има предностите на високата ефект на собирање прашина...

 • Зглобната плоча колектор за прашина-примена во рударската индустрија

  Што се однесува до примената на колектори за прашина од синтерувана плоча во рударската индустрија, опсегот е всушност малку широк, па уредникот ќе ви каже за тоа.Колектор за прашина од синтерувана плоча, познат и како филтер за синтерувана плоча, колектор за прашина од пластична синтерувана плоча, е колектор за прашина со гас фи...

 • Примена на колектор за прашина од синтерувана плоча во електронската индустрија

  Овде ќе зборувам за примената на колектор за прашина од синтерувана плоча во електронската индустрија.Пред воведот, уредникот ќе разговара со вас за Sintered Plate Technology (Hangzhou) Co., Ltd. Фокусирајќи се на истражување и развој, производство и примена на синтерувани филтри елементи, гро...

 • Провинцијата Хебеј формулира три локални стандарди за емисиите на загадувачи на воздухот

  Неодамна, Одделот за екологија и животна средина на провинцијата Хебеј и Бирото за надзор и администрација на пазарот во провинцијата Хебеј составија три ставки: „Стандарди за ултра ниски емисии за загадувачи на воздухот во цементната индустрија“, „Стандарди за ултра ниски емисии за воздух ...

 • Стандарди за емисија на загадувачи на воздухот во провинцијата Анхуи за цементната индустрија

  На 27 март, Одделот за екологија и животна средина на провинцијата Анхуи одржа прес-конференција и објави дека „Стандардите за емисија на загадувачи на воздухот во провинциската цементна индустрија во Анхуи“ (во натамошниот текст „Стандарди“) официјално се имплементирани од 1-ви април...

 • 1 (1)
 • 1 (2)
 • 1 (3)
 • 1 (4)
 • 1 (5)
 • 1 (6)
 • 1 (7)
 • 1 (8)
 • 1 (9)
 • 1 (10)
 • 1 (11)
 • 1 (12)
 • 1 (13)
 • 1 (14)
 • 1 (15)
 • 1 (16)
 • 1 (17)
 • 1 (18)
 • 1 (19)
 • 1 (20)
 • 1 (21)
 • 1 (22)
 • 1 (23)
 • 1 (24)
 • 1 (25)
 • 1 (26)
 • 1 (27)
 • 1 (28)