Emisione jashtëzakonisht të ulëta dhe jetë të gjatë shërbimi

Zgjedhja e filtrit tonë të Pllakës Sinter.Përmbushja e nevojave tuaja mjedisore tani dhe në të ardhmen.

Pra, çfarë është një pllakë sinter?Këtu i referohet pllakës së ngurtë filtruese, matrica e së cilës është bërë nga pluhur PE dhe e veshur me PTFE.Quhet gjithashtu "pllakë sinter plastike".Me "filtrimin sipërfaqësor" të pastër dhe emetimin ultra të ulët, kjo media filtri është përdorur gjerësisht në botë.

e fundit

LAJME

 • Mbledhësi i pluhurit të pllakave sinter ndihmon zhvillimin e industrisë së baterive

  Kompania jonë, së bashku me partnerin FEC, morën pjesë në "Konferencën e Zinxhirit të Industrisë së Materialeve Katodë të Baterive të Fuqisë së Kinës" të mbajtur në Chengdu nga 9 deri më 11 qershor, për të ndihmuar zhvillimin e industrisë së baterive.Kolektori i pluhurit me pllaka sinter ka avantazhet e efikasitetit të lartë të grumbullimit të pluhurit...

 • Kolektor pluhuri i pllakës së sinterizuar-aplikim në industrinë minerare

  Sa i përket aplikimit të kolektorëve të pluhurit të pllakave të sinteruara në industrinë e minierave, qëllimi është në të vërtetë disi i gjerë, kështu që redaktori do t'ju tregojë për këtë.Kolektor pluhuri i pllakës së sinteruar, i njohur gjithashtu si filtër i pllakës së sinteruar, kolektor pluhuri i pllakës së sinteruar plastik, është një kolektor pluhuri me gaz fi...

 • Aplikimi i kolektorit të pluhurit të pllakave të sinteruara në industrinë elektronike

  Këtu do të flas për aplikimin e kolektorit të pluhurit të pllakave të sinteruara në industrinë elektronike.Përpara prezantimit, redaktori do t'ju flasë për Teknologjinë e Pllakës së Sinteruar (Hangzhou) Co., Ltd. Duke u fokusuar në R&D, prodhimin dhe aplikimin e elementeve të filtrit të sinteruar, një gro...

 • Provinca Hebei formulon tre standarde lokale për emetimet e ndotësve të ajrit

  Kohët e fundit, Departamenti i Ekologjisë dhe Mjedisit Provincial i Hebeit dhe Byroja e Mbikëqyrjes dhe Administrimit të Tregut Provinciale Hebei kanë përpiluar tre artikuj: "Standardet e emetimit jashtëzakonisht të ulët për ndotësit e ajrit në industrinë e çimentos", "Standardet ultra të ulëta të emetimit për ajrin ...

 • Standardet e emetimit të ndotësve të ajrit provincial të Anhuit për industrinë e çimentos

  Më 27 mars, Departamenti Provincial i Anhuit i Ekologjisë dhe Mjedisit mbajti një konferencë për shtyp dhe njoftoi se "Standardet e Emetimit të Ndotësve të Ajrit të Industrisë Provinciale të Çimentos Anhui" (në tekstin e mëtejmë "Standardet") u zbatuan zyrtarisht nga 1 prilli...

 • 1 (1)
 • 1 (2)
 • 1 (3)
 • 1 (4)
 • 1 (5)
 • 1 (6)
 • 1 (7)
 • 1 (8)
 • 1 (9)
 • 1 (10)
 • 1 (11)
 • 1 (12)
 • 1 (13)
 • 1 (14)
 • 1 (15)
 • 1 (16)
 • 1 (17)
 • 1 (18)
 • 1 (19)
 • 1 (20)
 • 1 (21)
 • 1 (22)
 • 1 (23)
 • 1 (24)
 • 1 (25)
 • 1 (26)
 • 1 (27)
 • 1 (28)