Emisi ultra-kurang lan umur layanan dawa

Pilih filter Sinter Plate kita.Nyukupi kabutuhan lingkungan saiki lan ing mangsa ngarep.

Dadi apa piring sinter?Iki nuduhake piring nyaring kaku sing matriks digawe saka bubuk PE lan dilapisi PTFE.Iki uga disebut "plastik sinter plate".Kanthi "filtrasi permukaan" sing murni lan emisi sing sithik, media panyaring iki wis akeh digunakake ing saindenging jagad.

bubar

PAWARTA

  • Sinter Plate Dust Collector Mbantu Perkembangan Industri Baterei

    Perusahaan kita, bebarengan karo partner FEC, rawuh ing "China Power Battery Cathode Material Industry Chain Conference" sing dianakake ing Chengdu saka 9 nganti 11 Juni, kanggo mbantu pangembangan industri baterei.Kolektor bledug piring sinter duwe kaluwihan saka koleksi bledug dhuwur ...

  • Sintered plate bledug kolektor-aplikasi ing industri pertambangan

    Babagan aplikasi saka kolektor bledug piring sintered ing industri pertambangan, orane katrangan bener Luwih sudhut, supaya editor bakal pitutur marang kowe bab iku.Penagih bledug piring sintered, uga dikenal minangka Filter piring sintered, kolektor bledug piring sintered plastik, yaiku kolektor bledug karo fi gas ...

  • Aplikasi kolektor bledug piring sintered ing industri elektronik

    Aku bakal ngomong babagan aplikasi kolektor bledug piring sintered ing industri elektronik ing kene.Sadurunge introduksi, editor bakal ngomong karo sampeyan babagan Sintered Plate Technology (Hangzhou) Co., Ltd. Fokus ing R&D, manufaktur lan aplikasi unsur filter sintered, ...

  • Provinsi Hebei ngrumusake telung standar lokal kanggo emisi polutan udara

    Bubar, Departemen Ekologi lan Lingkungan Provinsi Hebei lan Biro Pengawasan lan Administrasi Pasar Provinsi Hebei wis nyusun telung item: "Standar Emisi Ultra-rendah kanggo Polusi Udara ing Industri Semen", "Standar Emisi Ultra-rendah kanggo Udara ...

  • Standar Emisi Polutan Udara Provinsi Anhui kanggo Industri Semen

    Ing tanggal 27 Maret, Departemen Ekologi lan Lingkungan Provinsi Anhui nganakake konferensi pers lan ngumumake yen "Standar Emisi Pencemaran Udara Industri Semen Provinsi Anhui" (sabanjure diarani "Standar") resmi dileksanakake wiwit 1 April ...